Tervetuloa syysseminaariin: Suurvaltojen geopolitiikasta hyvinvointialueille – terveys strategisena kasvualana

21.10.2024

Tervetuloa syysseminaariin: Suurvaltojen geopolitiikasta hyvinvointialueille – terveys strategisena kasvualana

Lääketeollisuus ry järjestää vuosittaisen, korkeatasoisen Syysseminaarinsa torstaina 28.11. Päättäjien, asiantuntijoiden, yritysedustajien ja muiden vaikuttajien kohtaamisessa on tänä vuonna teemana ”Suurvaltojen geopolitiikasta hyvinvointialueille – terveys strategisena kasvualana”.

Tutkimus rakentaa tulevaisuutta. Talous kasvaa terveydestä. Väestön ikääntyessä, julkisten palvelujen rahoituspaineen kasvaessa ja talouskasvun kangerrellessa tarvitsemme terveysalan ratkaisuja.

Tule mukaan keskustelemaan siitä, miten yhdessä nostamme terveysalan Euroopan, Suomen ja hyvinvointialueiden kestävän kasvun avaintekijäksi kovassa globaalissa kilpailussa. Seminaarin pääpuheenvuoron käyttää Varman toimitusjohtaja ja Valtioneuvoston Kasvuriihi-hankkeen puheenjohtaja Risto Murto. Tilaisuuden juontajana toimii Kauppalehden päätoimittaja Riina Nevalainen.

Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta aloitamme aamukahvilla klo 8:30 ja seminaari alkaa klo 9. Tilaisuus järjestetään Helsingissä Epicenterissä Aleksanterisalissa (Mikonkatu 5) ja siihen voi osallistua myös webinaarin kautta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivun kautta.