Ilmianna vuoden 2024 huikein terveysviestinnän teko!

10.09.2024

Ilmianna vuoden 2024 huikein terveysviestinnän teko!

Lääketeollisuus ry palkitsee jälleen Vuoden lääkeinformaatioteon. Osallistu itse tai ilmianna ehdokas kilpailuun 10.10.2024 mennessä.

Vuoden lääkeinformaatioteko 2024 julistetaan perinteisesti marraskuussa pidettävien Farmasian Päivien yhteydessä. Kilpailuun voi ilmoittaa hyvin monipuolisesti erilaisia viestintätekoja ja -kampanjoita.

Terveys on noussut yhteiskunnallisen keskustelun ytimeen. Usein keskustelun ja ilmiön takana on hyvin suunniteltu ja toteutettu viestintäteko. Palkitsemalla parhaan teon Lääketeollisuus haluaa edistää terveysviestinnän kehittämistä entistä vaikuttavammaksi ja innovatiivisemmaksi. Voittajan valitsee riippumaton asiantuntijaraati.

Kilpailuun voivat osallistua markkinointi- ja viestintäteot, joiden tavoitteena on lisätä tietoisuutta sairaudesta ja sen hoidosta tai edistää potilasturvallisuutta. Tavoitteena voi olla myös yleinen terveystiedon lisääminen tai yhteiskunnallinen keskustelun herättäminen. Kohderyhmänä tulee olla ensisijaisesti kuluttajat.

Kilpailu on avoin kaikille 1.9.2023–30.9.2024 julkaistuille viestintäteoille.

Kilpailuun osallistut lähettämällä työsi 10.10.2024 mennessä osoitteisiin jaakko.laurila@laaketeollisuus.fi sekä sarri.sinivuori@laaketeollisuus.fi.

Varmistathan, että aineistosta käy ilmi:

  • Työn toteuttajat, maksajat ja julkaisuajankohta.
  • Tiivis kuvaus teon taustoista ja arvio työn merkityksestä ja tuloksellisuudesta.
  • Toivottu tiedostomuoto on pdf tai ppt, mahdolliset videot latauslinkkeinä.


Viime vuonna kilpailun voitti MSD Finland sekä mainostoimistot Luxid ja Hasan & Partners Hakeudu hoitoon -kampanjallaan.

Lisätietoja kilpailusta:
Raadin sihteeri Jaakko Laurila, 040 776 3031, jaakko.laurila@laaketeollisuus.fi  

Lisää tietoa myös verkkosivuillamme, jossa voit tutustua myös aiempien vuosien voittajiin:
Vuoden lääkeinformaatioteko 2023
Vuoden lääkeinformaatioteko 2022
Vuoden lääkeinformaatioteko 2021
Vuoden lääkeinformaatioteko 2020
Vuoden lääkeinformaatioteko 2019